Waarom kiezen voor Tandarts Houten

Waarom kiezen voor

Sandra Veen–van Houweninge is vanaf 2006 werkzaam geweest als tandarts bij tandartsenpraktijk De Poort in Houten. Met de opening van haar eigen praktijk is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Een praktijk waar Sandra en haar collega’s op een herkenbare en geheel eigen wijze hun dienstverlening vorm kunnen geven.

In onze praktijk staat de kwaliteit van uw behandeling voorop. Onze missie is om u met een tevreden gevoel en een (vernieuwde) lach op uw gezicht te laten vertrekken. Uw welzijn en gemoedstoestand tijdens de gehele behandeling is voor ons heel belangrijk. Of het nu gaat om een controle afspraak of een uitgebreide wortelkanaalbehandeling.

Onze bestaande patiënten kunnen u dit bevestigen. Zowel bij de keuze van ons pand, de locatie en de inrichting heeft u centraal gestaan. Wij hebben er alles aan gedaan om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Van gemakkelijk parkeren van auto en fiets, tot een aangename sfeer in de ruime wacht- en behandelkamers.

Om deze reden werken wij ook met de Quiksleeper, een pijnloze verdoving! Het is niet alleen pijnloos, maar werkt onmiddellijk en geeft geen urenlang verdoofd gevoel in de lip. Op deze manier bieden wij comfort tijdens én na de behandeling.

Wij hebben GOED NIEUWS! Voor een beperkte tijd kunnen wij weer nieuwe klanten aannemen. Bent u op zoek naar een tandarts? Belt en/of e-mailt u dan snel met onze praktijk. 

Met vriendelijke groet,

Het TandartsHouten team

Reacties zijn gesloten.