Contact

Wij hebben GOED NIEUWS! Voor een beperkte tijd kunnen wij weer nieuwe klanten aannemen. Bent u op zoek naar een tandarts? Belt u dan snel met onze praktijk. 

Met vriendelijke groet,

Het TandartsHouten team

Telefonische bereikbaarheid: De praktijk is op de donderdagen telefonisch en per e-mail niet bereikbaar. De praktijk is normaal geopend voor uw geplande afspraken en de vrijdag zijn wij weer bereikbaar vanaf 08:30 uur. Op de vrijdag zal uw e-mail ook weer in behandeling genomen worden.

Bezoekadres De Molen: Ons pand zit op de begane grond aan de (in Houten) bekende weg richting ’t Rond. Op de gevel ziet u voldoende kenmerken om ons te herkennen. Houdt u er rekening mee dat de ingang van de praktijk zich aan de achterzijde van het pand bevindt. Deze vindt u bij onze eigen parkeerplaatsen en fietsenstalling.

Facturatie: TandartsHouten werkt met InfoMedics (voorheen was dit via Famed) voor het afhandelen van de facturatie. Zij declareren dit direct voor u bij uw zorgverzekeraar en u ontvangt alleen een factuur via InfoMedics, wanneer er een restbedrag over is.

Factuur ‘No show’: TandartsHouten brengt per gemist kwartier EUR 26,75 in rekening, als u onverhoopt niet (tijdig) op komt dagen of niet tijdig hebt afgezegd. U dient zich minimaal 24 uur van tevoren af te melden. TandartsHouten behoudt zich het recht voor om hierop af te wijken in geval van speciaal ingeplande behandelingen (tot het belasten van 100% van de kosten van de voorgenomen behandeling).

Heeft u vragen en/of opmerkingen hierover belt u dan met InfoMedics op telefoonnummer: 036-2031900 of kijk voor meer informatie op www.infomedics.nl

Reacties zijn gesloten.