De praktijk

 is iedere werkdag (m.u.v. de donderdag) telefonisch bereikbaar vanaf 08:30 tot 16:30 uur.

Bij een afspraak verwelkomen wij u op het volgende adres:
De Molen 19 BG
3994 DA HOUTEN
030-2079804
praktijk@tandartshouten.nl

Het pand zit op de begane grond aan de (in Houten) bekende weg richting ’t Rond. Op de gevel ziet u voldoende kenmerken om ons te herkennen. Houdt u er rekening mee dat de ingang van de praktijk zich aan de achterzijde van het pand bevindt. Deze vindt u bij onze eigen parkeerplaatsen en fietsenstalling.

Facturatie: TandartsHouten werkt met InfoMedics voor het afhandelen van de facturatie. Zij declareren dit direct voor u bij uw zorgverzekeraar en u ontvangt alleen een factuur via InfoMedics, wanneer er een restbedrag over is.

Factuur ‘No show’: TandartsHouten brengt per gemist kwartier minimaal EUR 26,75 in rekening, als u onverhoopt niet (tijdig) op komt dagen of niet tijdig hebt afgezegd. U dient zich minimaal 24 uur van tevoren af te melden. TandartsHouten behoudt zich het recht voor om hierop af te wijken in geval van speciaal ingeplande behandelingen (tot het belasten van 100% van de kosten van de voorgenomen behandeling).

Heeft u vragen en/of opmerkingen hierover belt u dan met InfoMedics op telefoonnummer: 036-2031900 of kijk voor meer informatie op www.infomedics.nl

Heeft u klachten en/of feedback voor ons, dan kunt u contact opnemen met onze praktijkmanager via 030-2079804 of via praktijk@tandartshouten.nl

Reacties zijn gesloten.